Partnerschappen.nl

Mijn naam is Jolein Baidenmann. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van meerpartijen partnerschappen voor duurzame ontwikkeling. Partnerschappen zijn voor steeds meer organisaties en bedrijven een noodzaak. Mijn opdrachtgevers - middelgrote bedrijven, regionale overheden en belangenorganisaties - geven aan behoefte te hebben aan een Nederlandse website, waar basisinformatie te vinden is over het starten en succesvol maken van een partnerschap.

Via deze website hoop ik bij te dragen aan het bij elkaar brengen van basisinformatie over partnerschappen. Zodat iedereen die wil starten met een partnerschap, of in een partnerschap tegen een uitdaging aanloopt, snel en geinformeerd aan de slag kan.

Mevr. mr Jolein Baidenmann (1973)

Ik werk sinds 2005 als zelfstandig adviseur op het gebied van duurzaamheid, innovatie en internationale zaken. Dat doe ik in de rol van partnerschip broker, transitiemanager, lobbyist en adviseur. Mijn opdrachtgevers zijn vooral overheden en semi-overheden.

Ik heb meerdere artikelen over partnerschappen geschreven, waaronder
The attitudes of the broker of transforming partnerships: What does it take to broker a partnership on climate change, circular economy and other system changes?
en
The Essence of Transforming Partnerships: their vital role in system change and innovation and their essential elements.

VoorkantFPO Momenteel ben ik bezig met een boek met als titel: ‘De 10 elementen van een Futureproof Organisatie’. Ik treed ook op als spreker op het gebied van innovatie en transitie en wordt regelmatig ingehuurd als dagvoorzitter.

Ervaring als Partnership Broker

Ik ben een internationaal gecertificeerd Partnerschip Broker. Ik was onder meer een van de kwartiermakers van het Initiatief Duurzame Handel. Daarna was ik de ontwikkelaar van de Green Deal Grassen & Gewassen in mijn rol als Biobased Regisseur van de Amsterdam Economic Board. Ik heb bijgedragen aan partnerschappen op het gebied van de SDG's en heb de laatste twee jaar gewerkt als transitiemanager van een partnerschapprogramma rondom de circulaire economie in de zorgsector.

Mijn specialisatie ligt op het terrein van Biobased en Circulaire Economie, Klimaat & Energie en SDG's. Ik ben gericht op transitie & innovatie. Mijn kracht is om zelfstandig een partnerschap te ontwikkelen, partners erbij te betrekken, draagvlak te verkrijgen, een aanpak te ontwikkelen en resultaten te behalen. Ik ben sterk in de combinatie van strategisch denken, organisatiekracht en het leggen van nieuwe verbindingen.

Meer informatie kunt u vinden op Linkedin en op mijn website www.isduurzaam.eu

Jolein Baidenmann
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-23920404